Heja Matilda och Anders!

Snart är hemsidan ute. Sex år av dåligt samvete lider mot sitt slut. Med hjälp av två fantastiska småföretagare har mina tankar äntligen satts på pränt.

Att jag haft tillräckligt att göra genom dessa år, och därför aldrig fått tid att fila på en sida, känns fantastiskt men nu vill jag nå fler mål. Hoppas innerligt att mina kunder fortsätter att följa mig på min resa. Och att nya ska hitta in i mitt liv. För mitt liv är mitt jobb och mitt jobb är mitt liv. Och jag älskar det. Mina kolleger blir ofta mina vänner, bara för att jag gillar er så mycket och för att kreativa tankar sällan jobbar nio till fem.

Ett stort tack till barnboksillustratören Matilda Salmén, som sedan ett par månader förgyller tillvaron för oss på frilansloftet och som jag bad illustrera min logga och några snygga figurer vilka ska följa mig på min nya resa. 

Ett stort tack till och journalisten och webbexperten Anders Hedberg Magnusson som troget, lyhört och tålmodigt följt mig och mina osammanhängande viljor sedan i våras. Troligtvis är han väldigt lättad över att vi nu äntligen ska ro projektet i hamn ;). 

Tack för allt och med förhoppning om fler spännande samarbeten framöver!

//P

Share: