När huvudet kokar över...

Vissa dagar. Vissa dagar tror jag att det vilken sekund som helst kommer att bubbla över i skallen på mig. Så många trådar att hålla ihop, så många beslut att fatta, från smått till stort. Så många chanser att möta skilda världar. 

Att ett och samma minneskort kan rymma ett fuktskadat badrum, där familjen som tvingas leva med det visar sig vara en fantastisk samling människor som bjuder på te och berättar om värden som kränkt dem genom att beskylla dem för att duscha för mycket, till ett förtrollande vackert inspirationsjobb som "vår i orangeriet" vars kuliss bestod av en solig dag vid mälaren tillsammans med en fin och sedan länge uppskattad kollega. 

Att jag på det älskade loftet möts av människor som stöttar, peppar och hjälper varandra genom frilanslivet. Skickar uppdrag mellan varandra, idéer drillas, projekt går från luftad tanke till verklighet och stora drömmar ros i hamn med ett jubel som följd. Njuter av blivande kokböckers innehåll, försöker oss på aw men när tiden inte räcker till genast hittar ett nytt datum, skrattar åt förvirringar och överkokade huvuden... Och kommer igen!

Dagens ingredienser kan sammanfattas med Berlinguide, papper papper papper, inredningsjobb in och ut, uppdrag för regeringen och en jobbresa till denna fantastiska plats på jorden... I maj bär det av...

 

Share: